Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.

Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies paplotėliai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptos midijos su sūriu
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies kotletai
-
Keptos plekšnės
-
Keptas karšis
-
Žuvis padaže
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvis tešloje
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Bulviniai blynai su lašiša
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...