Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
| 100 gramų | duona (balta) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Tagliatelle all`astice
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptos plekšnės
-
Žuvis su persikais
-
Itališki koldūnai
-
Eršketas šampane
-
Lašiša su vaisiais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Karališkas Grill otas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Šamažuvės filė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Kepta stinta
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
