Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.

Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies blynukai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lydekos kepsneliai
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Saida margoje tešloje
-
Kepta stinta su krapais
-
Silkė su svogunais marinate
-
Rūkytas Karpis
-
Plekšnė su padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...