Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.

Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Menkė tešloje
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Žuvies pyragas
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Žuvies pudingas
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su manų koše
-
Pica su lašiša
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Tuno blyneliai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lašišos kepsneliai
-
Kulebekas
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Kepta plekšnė padaže
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...