Lašišos troškinys
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas lašiša
6 vienetai bulvių
1 vienetas citrinos
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 skardinė žirniai
šiek tiek druska
1 vienetas morkos
2 stiklinės vanduo
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
2.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos troškinys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.

  2. Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų