Silkių tango ant burokėlių
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas silkė (file)
0.5 vieneto greipfrutai (arba apelsino)
1 žiupsnelis pipirai (juodieji)
1 vienetas burokėliai (virti)
šiek tiek padažas (balzaminis (klasikinis))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkių tango ant burokėlių

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų