Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | silkė (file) |
0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Karpis, šutintas aluje
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Kepta marinuota menkė
- Žuvis su brokoliais
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Itališki koldūnai
- Bulviniai krabų blyneliai
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Menkė su apelsinais
- Skumbrė su citrina
- Karpis su sūrio kepurėle
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Menkės kukuliai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Žuvies kotletai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...