Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo

Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | silkė (file) |
0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Karpis su salotomis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Šutintas upėtakis
-
Keptos kuojos
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lašiša su citrina
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Menkės kotletukai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Kepta žuvies filė
-
Folijoje keptas karpis
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...