Kotletukai su morkomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | kiauliena (kapota) |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką supjaustyti mažyčiais gabaliukais. Aliejuje apkepti.
2.
Svogūną supjaustyti nelabai smulkiai, o česnaką smulkiai. Suberti ant kepamų morkų. Kepti, kol pagels.
3.
Į kiaulieną įberti druskos, prieskonių, sudėti viską, kas kepta keptuvėje. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
4.
Suformuoti kotletukus. Apkepti toje pačioje kepotuvėje, kur kepė morkos.
5.
Perdėti į indą ir su trupučiu vandens patroškinti.
6.
Patiekti su bulvėmis, karpais ir su mėgstamu padažu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos apkepas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Jautiena kiniškai
- Italijos kukuliai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Sibiro koldūnai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Steikas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Holishki (balandėliai)
- Kiaulienos išpjova po porais
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Mėsos pyragas
- Jautienos maltinukai
- Virtiniai su mėsa
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Purienos
- Kepenėlės su vaisiais
Kotletukai su morkomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, kapota,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką supjaustyti mažyčiais gabaliukais. Aliejuje apkepti.
Svogūną supjaustyti nelabai smulkiai, o česnaką smulkiai. Suberti ant kepamų morkų. Kepti, kol pagels.
Į kiaulieną įberti druskos, prieskonių, sudėti viską, kas kepta keptuvėje. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus. Apkepti toje pačioje kepotuvėje, kur kepė morkos.
Perdėti į indą ir su trupučiu vandens patroškinti.
Patiekti su bulvėmis, karpais ir su mėgstamu padažu. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai