
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 riekės | duona |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | kiaulienos faršas (ar jautienos) |
250 mililitrų | sultinys (vištienos) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
Pusę sviesto ištirpiname keptuvėje ir ~ 5 min. apkepinam jame kukuliukus.
Kukuliukams apskrudus išimame juos i atskirą puodą, kuriame troškinsime.
Į keptuve sudedame likusį sviestą, ištirpiname ir smarkiai maišydami dedame miltus, svarbu juos gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Miltus šiek tiek maišydami pakepiname, kol jie lengvai parus.
Na ir dabar sudėtingiausia dalis, pilame į keptuvę karštą sultinį. Maišykite intensyviai, kad nesušoktu gabalais, išmaišykite iki vientisos masės, pabarstykite pipirų.
Dabar visą padažą sudedame ant kukuliukų ir patroškiname apie 10 min. ant silpnos ugnies, kad nepridegtų.
Pabaigoje sudedame grietinę ir palengva gerai išmaišome.
Šalia puikiai tiks bet koks garnyras: nuo bulvių iki makaronų, taip pat labai tinka su marinuotais agurkėliais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Kukuliukai švediškai

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Duona,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Kiaulienos faršas, ar jautienos,
400 gramų -
Sultinys, vištienos,
250 mililitrų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą sumaišome su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu ir prieskoniais.
Pusę sviesto ištirpiname keptuvėje ir ~ 5 min. apkepinam jame kukuliukus.
Kukuliukams apskrudus išimame juos i atskirą puodą, kuriame troškinsime.
Į keptuve sudedame likusį sviestą, ištirpiname ir smarkiai maišydami dedame miltus, svarbu juos gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Miltus šiek tiek maišydami pakepiname, kol jie lengvai parus.
Na ir dabar sudėtingiausia dalis, pilame į keptuvę karštą sultinį. Maišykite intensyviai, kad nesušoktu gabalais, išmaišykite iki vientisos masės, pabarstykite pipirų.
Dabar visą padažą sudedame ant kukuliukų ir patroškiname apie 10 min. ant silpnos ugnies, kad nepridegtų.
Pabaigoje sudedame grietinę ir palengva gerai išmaišome.
Šalia puikiai tiks bet koks garnyras: nuo bulvių iki makaronų, taip pat labai tinka su marinuotais agurkėliais.
Skanaus!