Avienos kebabas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas avienos (faršas)
1 vienetas svogūnai (didelis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.

Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.

SKANAUS !!!

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos kebabas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.

Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.

SKANAUS !!!

Reklama:

Komentarai (1)


  • Arvydas Z 2012-11-02 22:29

    nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!


Daugiau receptų