Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Avienos kebabas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kotletai
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Tortilijos
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Triušienos šašlykas
- Netikras zuikis tešloje
- Kepta triušiena
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kepta aviena
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Paprastasis guliašas
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Naminiai hamburgeriai
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Blynai su kepenų įdaru
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Avienos kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...