1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasaros šašlykiukas
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Įdaryti pievagrybiai
- Karališkieji kotletai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kepta kiškiena marinate
- Kalakutienos maltiniai
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Mėsos kukuliukai
- Naminės dešrelės
- Įdaryti piepagrybiai
- Smaližių liežuvis
- Kaimiškas pjausnys
- Medžiotojų šašlykai
- Plovas
- Keptos bulvės su mėsa
- Medžiotojų kepsniai
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
Avienos kebabas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!