Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!

Avienos kebabas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Triušienos vyniotinis
-
Jautienos maltinukai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kaukazo šašlykai
Avienos kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...