Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!

Avienos kebabas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta stirniena
-
Kiaulienos kotletai
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Sibiro koldūnai
-
Bulvių patiekalas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Paprasti balandėliai
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Avienos kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...