500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
180 gramų | kiauliena (šaltai rūkytas kumpis ) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
400 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | prieskoniai (pagal skonį) |
1 pundelis | krapai |
Visą masę dėkite į suktinukus.
Užbarstykite krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušienos šašlykas
- Kibinai
- Rostbifas
- Avienos kebabas
- Įdaryta veršiena
- Aštroki šašlykai
- Steikas
- Veršienos kepsnys
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Mėsos troškinys laivelyje
- Virta šerniena
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Vyniotinis Kubilas
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Steikai
- Šašlykas kitaip
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Suktinukai patale
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Kiauliena, šaltai rūkytas kumpis ,
180 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
400 mililitrų -
Prieskoniai, pagal skonį,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nugarinę atmuškite, pagardinkite prieskoniais, dėkite po riekelę rūkyto kumpelio ir susukite.
Suktinukus apkepinkite iš abieju pusių su trupučiu aliejaus.
Atskirai pakepinkite supjaustytus pievagrybius, morkas ir svogūną.
Visą masę dėkite į suktinukus.Paruoškite padažą: į vandenį dėkite grietinę, majonezą ir miltus, gerai suplakite ir pilkite į suktinukus, taip patroškinkite kelias minutes.
Užbarstykite krapais.
Komentarai (5)
-
Lina
2018-03-31 07:50
Labai skanus padažas :) O jei norite sveikesnio varianto - majonezo galima ir nedėti.
-
Ruta
2018-03-25 23:04
Na. padazas ne koks....grietine -majonezas......