
Kotletukai šventiškai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 sauja | miltai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
100 gramų | fermentinio sūrio |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į faršą įmušam kaiušinius, įspaudžiame česnako, sutarkuojame morką, svogūną, beriame prieskonius, miltus, kapotus krapus ir viską gerai išmaišome.
2.
Formojeme kotletukus į vidų įdėjus po gabalėlį sūrio.
3.
Apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Kotletukai šventiškai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Į faršą įmušam kaiušinius, įspaudžiame česnako, sutarkuojame morką, svogūną, beriame prieskonius, miltus, kapotus krapus ir viską gerai išmaišome.
Formojeme kotletukus į vidų įdėjus po gabalėlį sūrio.
Apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (9)
-
egis
2018-06-08 19:22
paprasti kotletai
-
Irena
2018-01-18 23:26
Darija, miltu nereikia,gaunasi sultingesni,o majonezas aukstoje temperaturoje - tikras NUODAS!!! Nezinojote???
-
Mantas
2017-11-29 21:41
Nematau kad butu dziuveseliai parasyti?
-
Alma
2017-11-28 16:02
Dekoju
-
Alma
2017-11-28 16:01
Labai esi o
-
vanda
2017-11-12 14:11
miltu,tikrai nereika,kam jie?
-
Darija
2017-06-24 20:17
Bet kaip isgauti ta sultinguma , jei dedama miltu ? Miltai "surisa" visas sultis , as vietoje miltu dedu pora saukstu majonezo , tuomet tikrai gaunasi sultingi .
-
Ingrida
2017-06-24 15:48
Geriau orkaitėj svariau ir sveikiau.
-
Jura
2017-06-24 11:30
Skanu bandžiau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...