šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 valgomojo šaukšto | čiobreliai (džiovinti) |
800 gramų | kiauliena (išpjova) |
1 valgomasis šaukštas | žemės riešutai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ grybų sultinys) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
400 gramų | daržovės |
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.
Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šonkauliukai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Kotletukai su morkomis
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Mėsos apkepas
- Virtas rūkytas kumpis
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Šutinta kiškiena
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Naminis šnicelis
- Vasaros šašlykiukas
- Kalakutienos maltiniai
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Uzbekiškas šašlykas
- Mėsos apkepas
- Sūrio kamuoliukai
- Lengvas Zuikis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Šašlykai gurmanams
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kiauliena, išpjova,
800 gramų -
Žemės riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Reikės dar 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.
Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.