500 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 sauja | džiūvėsėliai |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | pievagrybiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Ėrienos šašlykas
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys
- Kėdainių maltinis
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kotletai "Du viename"
- Įdaryti piepagrybiai
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Šašlykas kitaip
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Totoriški avienos maltiniai
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kepsnys su makaronais
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sviestas
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitiname orkaitę iki 190° temp. laipsnių.
Faršą suminkome su džiūvėsiais ir įmuštu kiaušiniu. Įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą česnaką ir dar kartą išminkome.
Papriką, svogūną, pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame ir šiek tiek patroškiname svieste.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi.
Į faršą sudedame patroškinas daržoves ir viską gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvoliojame juos džiūvėsiuose ir dedame į kepimo formą. Dedame į orkaitę ir kepame apie 30-35 minutes.
Komentarai (2)
-
Ruta
2016-02-20 14:05
Jautienos farsas gerai bus?