Suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 30 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 4 vienetai | lydeka (gabalai) |
| 4 vienetai | krabų lazdelės |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Šašlykai vyno marinate
-
Virta šerniena
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kotletukai su morkomis
-
Lengvas Zuikis
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Turkiškas kebabas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Koldūnai su mėsa
-
Aštrus karbonadas
-
Aluje troškinta jautiena
-
Mėsa folijoje
-
Maltiniai su grybų padažu
Suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Džiūvėsėliai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Aliejus
- Druska
-
Lydeka, gabalai,
4 vienetai -
Krabų lazdelės,
4 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
