
Suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | lydeka (gabalai) |
4 vienetai | krabų lazdelės |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Veršienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Vikšrų vakarienė
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Kiaulienos karis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Rostbifas
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiaulienos šašlykai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Sauliaus kibinai
Suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Džiūvėsėliai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Aliejus
- Druska
-
Lydeka, gabalai,
4 vienetai -
Krabų lazdelės,
4 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...