Mėsos kepsnys su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 600 gramų | kiauliena |
| 300 gramų | grybai (švieži) |
| 2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (kepsnių) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Jautiena kiniškai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Garfildo lazanija
-
Neįprasti šašlykai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Šašlykai gurmanams
-
Strėvos suktinis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Sibiro koldūnai
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Karbonadai iš faršo
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Šašlykas svogūnų marinate
Mėsos kepsnys su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
600 gramų -
Grybai, švieži,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, kepsnių,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
