Vasariška sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų morkos
250 gramų žirniai
1 valgomasis šaukštas sviestas
0.5 litro sultinys
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
250 mililitrų pienas
0.5 arbatinio šaukštelio druska
šiek tiek muskatas (tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai petražolės (kapotos)
2 valgomieji šaukštai krapai (kapoti)
1 valgomasis šaukštas melisa (kapota)
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
125 mililitrai grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes.
Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis.
Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš karto patiekti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasariška sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes.
Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis.
Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš karto patiekti.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų