
Lauko čili sriuba
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | vanduo (apytikriai) |
300 gramų | kiaulienos faršas |
2 skardinės | konservuotų pupelių (baltos ir spalvotos) |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
100 gramų | pomidorų padažas (su džiovintais pomidorais) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | aitriosios paprikos (maža) |
1 saujelė | žalumynų (krapai ir petražolės, smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
2 žiupsneliai | maltų lauro lapų |
2 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
šiek tiek | sviestas (ar aliejus, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Mėsą, kartu su smulkintu česnaku, svogūnu, druska ir prieskoniais apkepti ant sviesto ar aliejaus.
2.
Paprikas, saliero stiebą susmulkint ir kartu su žalumynais taip pat apkepti su aliejumi.
3.
Abu šiuos troškinius supilti į apie 500 g. vandens, suberti pupeles, sudėti pomidorų padažą ir virti lauke ant ugnies apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Daržovių kugelis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Įdaryti pomidorai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Kopūstų tortas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Įdarytas moliūgas
-
Blynai su moliūgais
-
Rudeninis laivelis
-
Daržovių troškinys
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Špinatų apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
Lauko čili sriuba
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo, apytikriai,
500 mililitrų -
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Konservuotos pupelės, baltos ir spalvotos,
2 skardinės -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, su džiovintais pomidorais,
100 gramų -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maža,
1 vienetas -
Žalumynai, krapai ir petražolės, smulkinti,
1 saujelė -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis -
Malti lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Džiovintas bazilikas,
2 žiupsneliai - Sviestas, ar aliejus, kepimui
Regina
Gaminimo eiga:
Mėsą, kartu su smulkintu česnaku, svogūnu, druska ir prieskoniais apkepti ant sviesto ar aliejaus.
Paprikas, saliero stiebą susmulkint ir kartu su žalumynais taip pat apkepti su aliejumi.
Abu šiuos troškinius supilti į apie 500 g. vandens, suberti pupeles, sudėti pomidorų padažą ir virti lauke ant ugnies apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai