Žiedinių kopūstų tyrė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų žiediniai kopūstai
1 vienetas svogūnai
2 vienetai česnakas (skiltelėmis)
2 vienetai bulvių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
30 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.

Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.

Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.

Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Žiedinių kopūstų tyrė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.

Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.

Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.

Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


  • Laima 2016-09-13 22:50

    I kur dėti bulves?


Daugiau receptų