Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.
Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.
Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.
Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)

Žiedinių kopūstų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žiediniai kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
2 vienetai | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Žirnienė su grybais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vaikiška tyrelė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Špinatų tyrė
-
Moliūgų košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Moliūgų košė su medumi
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Ropių piure
-
Pupelių sriuba su sūriu
Žiedinių kopūstų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
30 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.
Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.
Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.
Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laima
2016-09-13 22:50
I kur dėti bulves?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...