| 500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
Baltarusiška grybų sriuba
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(
