Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | miltai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
3 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Mielinės spurgos
- Karštas šokoladas
- Keptas bananas
- Spurgos iš varškės
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kepti įdaryti obuoliai
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Jogurtiniai vafliai
- Avižų ir kokosų juostelės
- Baltijos pyragėliai
- Pudingas
- Imbieriniai blyneliai
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Šokoladinė suflė
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Apelsinų skonio manų pudingas
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...