
Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | miltai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
3 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Baltijos pyragėliai
-
Ridikėlių traškučiai
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Karštas bananų desertas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Ryžių desertas
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Kriaušės tešloje
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Citrinų pudingas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Aguoninės formelės
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...