Obuolių ir moliūgų pudingas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | obuoliai |
| 300 gramų | moliūgai |
| 15 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
| 2 valgomieji šaukštai | razinos |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Moliūgas smulkiai supjaustomas ir iššutinamas mažame kiekyje vandens. Baigiant šutinti, suberiami supjaustyti obuoliai, slyvos be kauliukų, pusė cukraus (receptūroje nurodyto kiekio). Viskas šutinama, kol visai suminkštėja. Į karštą masę suberiamos manų kruopos ir maišant virinamos (ant garų, kad neprisviltų). Sutirštėjusi masė ataušinama, į ją sudedami su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, suberiamos razinos, per 2 kartus sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į formą ir kepama orkaitėje ant garų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Obuoliai su varške
-
Kepti obuoliai
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Kriaušės tešloje
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Spurgytės su kremu
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Mielinės spurgos
-
Kriaušių desertas
-
Kriaušės su riešutais
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Ryžių desertas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Karštas šokoladas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Imbieriniai blyneliai
Obuolių ir moliūgų pudingas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Moliūgai,
300 gramų -
Slyvos, džiovintos,
15 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas smulkiai supjaustomas ir iššutinamas mažame kiekyje vandens. Baigiant šutinti, suberiami supjaustyti obuoliai, slyvos be kauliukų, pusė cukraus (receptūroje nurodyto kiekio). Viskas šutinama, kol visai suminkštėja. Į karštą masę suberiamos manų kruopos ir maišant virinamos (ant garų, kad neprisviltų). Sutirštėjusi masė ataušinama, į ją sudedami su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, suberiamos razinos, per 2 kartus sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į formą ir kepama orkaitėje ant garų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Rasa
2014-10-28 11:33
Lux
-
Kristina
2011-11-22 15:45
kaip suprasti, kepama orkaitėje, ant garų? Tai kokia čia temperatūra?
-
Regina
2010-10-22 16:35
labai geras receptas, bandžiau pasigaminti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
