
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 kilogramo | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė |
250 gramų | sviestas |
500 mililitrų | uogienė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sodą suberti į grietinę, kiaušinius suplakti su cukrumi bei grietine, supilti garuose tirpintą sviestą ir išmaišyti. Supilti maždaug 1 kg miltų ir minkyti rankomis. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų. Kai tešla jau nelimpa prie rankų, reikia ją dar paminkyti ir dėti bent valandai į šaldytuvą.
2.
Tada tešlą perskirti į 2 dalis. Vieną gabalą tarkuoti į skardą, pateptą taukais, pertepti uogiene ir vėl stambia tarka užtarkuoti tešlos.
3.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 60 min. Krosnyje keptas pyragas dar skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Morkų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Morkų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Lilės tortas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Mielinis kringelis
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Kepta eglutė
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Drezdeno tortas
-
Danutės varškės pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Moliūginis varškės pyragas
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 kilogramo -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Uogienė,
500 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sodą suberti į grietinę, kiaušinius suplakti su cukrumi bei grietine, supilti garuose tirpintą sviestą ir išmaišyti. Supilti maždaug 1 kg miltų ir minkyti rankomis. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų. Kai tešla jau nelimpa prie rankų, reikia ją dar paminkyti ir dėti bent valandai į šaldytuvą.
Tada tešlą perskirti į 2 dalis. Vieną gabalą tarkuoti į skardą, pateptą taukais, pertepti uogiene ir vėl stambia tarka užtarkuoti tešlos.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 60 min. Krosnyje keptas pyragas dar skanesnis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
...
2017-06-25 18:35
jus uzmirsote kepimo laika ir temperatura...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...