Kokosinis obuolių pyragas
AUTORIUS:
Inesa
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Tirpstantis burnoje kokosinis obuolių pyragas. Kokoso saldumas ir obuolio rūgštumas puikiai dera tarpusavyje. Tirpstantis burnoje kokosinis obuolių pyragas. Kokoso saldumas ir obuolio rūgštumas puikiai dera tarpusavyje. Inesa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušiniai
3 vienetai obuoliai (rūgščių)
170 gramų miltai
150 gramų kondensuotas pienas
100 gramų sviestas
75 gramai kokoso drožlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
2.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kokosinis obuolių pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tirpstantis burnoje kokosinis obuolių pyragas. Kokoso saldumas ir obuolio rūgštumas puikiai dera tarpusavyje. Inesa
Gaminimo eiga:
  1. Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.

  2. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.

  3. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.

Receptą atsiuntė Inesa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų