4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
170 gramų | miltai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
75 gramai | kokoso drožlės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Džiovintų slyvų pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Aguoninis pyragas
- Obulių pyragas "Tau, mamyte"
- Varškės pyragas su jogurtu
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Paprastas pyragas su persikais
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Paprastas pyragas su abrikosų džemu
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Aguoninis
- Kondensuoto pieno keksas
- Pavasariškai žalias pyragas
- Prancūziškas pyragas
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Morkų pyragas
- Kopūstų pyragas su grybais
Kokosinis obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.