Kokosinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
| 170 gramų | miltai |
| 150 gramų | kondensuotas pienas |
| 100 gramų | sviestas |
| 75 gramai | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
2.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Vaisių tortas
-
Purus obuolių pyragas
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Pascha
-
Pyragas - naikintuvas
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Kepta eglutė
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Tortas-vyniotinis
-
Aguonų keksas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Pyragas su riešutais
-
Drezdeno tortas
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Šokoladinė vasara
Kokosinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
