
Kokosinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
170 gramų | miltai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
75 gramai | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
2.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Lukos obuolių pyragas
-
Bananų pyragas
-
Meduoliukas
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Imbierinis namelis
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Žuvies pyragas
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Aguonų vyniotinis
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Velykinis pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Jogurtinis pyragas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Niujorko pyragas
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Šimtalapis su meile
Kokosinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...