0.75 stiklinės | grietinė |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | margarinas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
šiek tiek | razinos |
šiek tiek | riešutai |
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus, pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į riebalais pateptą formą ir kepame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio pyragas
- Trupininis pyragas su uogiene
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Norvegiška tuno pynė
- Drezdeno tortas
- Lengvas pyragas
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Šlapias pyragas
- Sotus pyragas su vištiena
- Mėlynių pyragas
- Mėgstamiausias pyragas
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Obuolių ir riešutų pyragas
- Greitas varškės apkepas
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Aguonų vyniotinukai
Velykų pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Margarinas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Razinos
- Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Trynius išsukame su cukrumi,baltymus išplakame iki tirštų putų.
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus, pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į riebalais pateptą formą ir kepame.
Komentarai (8)
-
Tai taip
2022-04-13 14:00
Va taip ir rašo ale bele.
-
XxxxproXxxx
2017-03-26 21:42
-
XxxxproXxxx
2017-03-26 21:42
Geras
-
hmmm ??????
2015-04-06 21:21
Ko gero miltų ne du šaukštai, bet 2 stiklinės.
-
EGLE
2015-03-02 16:22
o kaip suprasti receptą 2 šaukštai miltų ,o eigoj pilu po 3 šaukštus miltų ir baltymus ir vėl iš eilės......Tai kiek tų miltų ? ar su 2 šaukštais iškeps pyragas?
-
liu
2010-10-23 19:03
su Velykom! :-D