
Pyragas "Kiselius"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | kisielius ((sausas, briketais)) |
250 gramų | margarinas (kepiniams) |
3 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti kiseliu su ištirpintų margarinu. Pridėti suplaktus kiaušinius. Po truputi dėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepti įkaitintoje iki 220°C temp. orkaitėje apie 40 minučių.
2.
Pyragas gaunasi gražios spalvos. Ir tą spalvą galima keisti, renkant įvairius kiselių skonius. O galima padaryti tešlą įvairiu skonių ir spalvų ir sujungti su kremu. Taigi vienas receptas - daug galimybių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Grybų pyragas
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Pyragas „Trys norai“
-
Žuvies pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Greitas pyragėlis
-
Bananinis pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Baltas greitpyragis
-
Torteliai su uogomis
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Gaivus tortukas
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Sūrio desertas
-
Skanusis keksiukas
-
Morkų pyrgas
Pyragas "Kiselius"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kisielius, (sausas, briketais),
250 gramų -
Margarinas, kepiniams,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kiseliu su ištirpintų margarinu. Pridėti suplaktus kiaušinius. Po truputi dėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepti įkaitintoje iki 220°C temp. orkaitėje apie 40 minučių.
Pyragas gaunasi gražios spalvos. Ir tą spalvą galima keisti, renkant įvairius kiselių skonius. O galima padaryti tešlą įvairiu skonių ir spalvų ir sujungti su kremu. Taigi vienas receptas - daug galimybių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
saga
2016-03-14 20:37
kisieliu sausa pilti ar isvirti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...