Keksas "C"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
113 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis cukrus
3 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 vienetas citrinos (žievė)
195 gramai kvietiniai miltai
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
60 mililitrų pienas
240 mililitrų grietinėlės, 35% (plakta (Papuošimui))
0.5 arbatinio šaukštelio vanilė (ekstraktas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksas "C"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų