
Keksas "C"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
113 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 vienetas | citrinos (žievė) |
195 gramai | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
60 mililitrų | pienas |
240 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakta (Papuošimui)) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Kokosinis pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Onutės šimtalapis
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Pavlova
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Keptas Tinginys
-
Diena ir Naktis
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Danutės varškės pyragas
-
Braškių pyragas
-
Pynutės su šokoladu
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
Keksas "C"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
113 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievė,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
195 gramai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
60 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, plakta (Papuošimui),
240 mililitrų -
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...