
Skonio kelias su abrikosais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | sluoksniuotos tešlos |
4 vienetai | abrikosų |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Tešla atšildoma, galima ją šiek tiek pakočioti. Ant kiekvieno lapo per viduriuką išdėlioti šviežius riekelėmis supjaustytus abrikosus. Kraštelius patepti kiaušinio trynio plakiniu. Pabarstyti cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
2.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18 – 20 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Moliūgų pyragas
-
Šakočio pusbrolis
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Diena ir Naktis
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Gaivus pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Skanus riešutų pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Aguoninis
-
Moliūgų pyragas
Skonio kelias su abrikosais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 vienetai -
Abrikosai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Tešla atšildoma, galima ją šiek tiek pakočioti. Ant kiekvieno lapo per viduriuką išdėlioti šviežius riekelėmis supjaustytus abrikosus. Kraštelius patepti kiaušinio trynio plakiniu. Pabarstyti cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18 – 20 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...