
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | morkos (sutarkuotos smulkiai) |
2 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus (pudra, apibarstymui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sutarkuotas morkas užpilkite cukrumi ir palaukite kol jis ištirps. Į muškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir tešlą pilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą. Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Bananų pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Šokoladinis pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Šokoladinė vasara
-
Rabarbarų pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
Morkų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos, sutarkuotos smulkiai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cukrus, pudra, apibarstymui
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas užpilkite cukrumi ir palaukite kol jis ištirps. Į muškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir tešlą pilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą. Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...