
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | morkos (sutarkuotos smulkiai) |
2 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus (pudra, apibarstymui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sutarkuotas morkas užpilkite cukrumi ir palaukite kol jis ištirps. Į muškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir tešlą pilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą. Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis varškės traputis
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Duona su pomidorais
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Margas keksas
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Morkų pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Skanus obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Braziliškas keksas
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
Morkų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos, sutarkuotos smulkiai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cukrus, pudra, apibarstymui
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas užpilkite cukrumi ir palaukite kol jis ištirps. Į muškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir tešlą pilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą. Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...