Indiška vištiena visai šeimai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 vienetas vištiena (supjaustyta gabalais)
2 vienetai svogūnai (dideli)
3 vienetai pomidorai
3 vienetai bulvių
4 skiltelės česnakas
šiek tiek druska
0.2 arbatinio šaukštelio paprika (pudra)
2 vienetai aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Papildomai reiks:

Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis


Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Indiška vištiena visai šeimai

Komentarai: 12
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reiks:

Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis


Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (12)


  • sdraila 2010-10-01 19:43

    Nesuprantu kam tiek ilgai gamint.tokiam patiekalui uztenka pusvalandzio.va aviena jau reik pusantros val.ir be bulviu daug skaniau.
    ;-)


  • (anonimas) 2010-06-18 14:29

    dzindzia tai imbieras is anglisko zodzio "ginger"


  • Svami 2010-04-09 11:52

    Monika parasyk man ka. :-)


  • Monika 2009-09-09 20:23

    Labai malonu kaip tiek zmoniu bando valgyt ta pati ka ir as ir dar geriau kaip jums patinka.Skanaus visiems


  • megeja 2009-09-09 18:43

    dzinder ir yra imbieras,o ne krienas :-D skanu labai :super: %-)


  • Monika 2009-08-19 13:10

    skanu ir salta valgyti kita diena :super:


  • mergina 2009-07-31 01:14

    Korijanda - yra panasi i petrazole ;-) , tik kad kitoki lapukai ir kitaip kvepia :super: . o dzinzar - tai yra krienas tu gali ji sutarkuoti ant burokines tarkos , ne butinai miltukais. ;-)


  • vanda 2009-05-10 15:34

    nu ir as pasidariau tai tikrai nereikia pergyventi viskas labai skanu buvo ;-) o dabar vyras dar noretu :-)


  • Ramunė 2009-02-18 09:13

    koriándras [gr. koriandron] ntk.,

    kalendra – salierinių (skėtinių šeimos) vienametis augalas Coriandrum, kilęs iš Viduržemio pajūrio srities; sėklos ir lapai – prieskoniai.

    Iš interleksio :-)


  • Tomas 2008-12-18 17:56

    O kas tai yra Korianda?


Daugiau receptų