Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
| 700 gramų | jautiena |
| 100 gramų | lašinukai ((švieži)) |
| 700 gramų | bulvių |
| 300 gramų | pomidorai |
| 250 gramų | paprika (saldi) |
| 200 gramų | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 1 valgomasis šaukštas | paprikos milteliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Plovas su brokoliais
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kinietiška kiauliena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Tikro dzūko pietūs
-
Aleksandro troškinys
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Jautiena,
700 gramų -
Lašinukai , (švieži),
100 gramų -
Bulvės,
700 gramų -
Pomidorai,
300 gramų -
Paprika, saldi,
250 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Wilmukė
2018-11-22 19:51
Gera soti sriubikė
-
Aida
2015-07-12 19:08
Skanu :) As dar idejau kelis (6) supjaustytus sampinjonus. Tinka.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
