Kareiviškas kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | bulvių (didesnės) |
| 2 vienetai | morkos |
| 300 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 100 gramų | baravykai |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais, bei su virtais baravykais pakepiname keptuvėje. Į įkaitintą puodą su vandeniu, sudedame supjaustytas kubeliais bulves, griežinėliais morkas. Troškiniui užvirus, sudedame, mėsą, grybus ir pjaustytus svogūno laiškus. Troškinį pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, troškiname apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Lankašyro pietūs
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Tikro dzūko pietūs
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Aleksandro troškinys
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Plovas
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Troškinta mėsa
-
Troškinta vištiena
-
Virta šerno galva
-
Jautiena su slyvomis
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Jautiena su ryžiais
Kareiviškas kiaulienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, didesnės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
300 gramų -
Baravykai,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais, bei su virtais baravykais pakepiname keptuvėje. Į įkaitintą puodą su vandeniu, sudedame supjaustytas kubeliais bulves, griežinėliais morkas. Troškiniui užvirus, sudedame, mėsą, grybus ir pjaustytus svogūno laiškus. Troškinį pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, troškiname apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-10 05:45
Skanu
-
aha
2011-03-14 03:02
:-D :-D :-D
:-) :-( ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
