
Jautienos troškinys su bruknėm
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.</div>
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas
-
Kiaulienos guliašas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena su sojų daigais
-
Kepti ryžiai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Troškinys - ruduo
-
Višta ispaniškai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškintos vištų širdelės
-
Troškinys su kopūstais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiškis puodelyje
-
Kepta marinuota veršiena
-
Troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta vištiena
Jautienos troškinys su bruknėm
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.</div>
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...