Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Tai šiuolaikinis daržovių konservavimas. Su Dr. Oetker prieskonių mišiniais konservavimui „Pikant Fix“ visada galite pasiekti geriausią rezultatą, dėdami juos tiesiog Tai šiuolaikinis daržovių konservavimas. Su Dr. Oetker prieskonių mišiniais konservavimui „Pikant Fix“ visada galite pasiekti geriausią rezultatą, dėdami juos tiesiog į klasikinės sudėties marinatą (iš vandens, acto ir cukraus). Maždaug 7-8 stiklainiams po 800 ml. (...daugiau) Dr. Oetker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai pievagrybiai
2 kilogramai kreivabudžių
0.5 kilogramo šparagai
0.5 kilogramo paprika
300 mililitrų acto
150 gramų cukrus
1 pakelis dr. oetker saldžiarūgščio prieskonių mišinio "pikant fix"
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybai apiplikomi ir 3 minutes palaikomi vandenyje su trupučiu druskos. Po to, didesnieji perpjaunami per pusę. Paprikos nuplaunamos, išvalomos ir supjaustomos juostelėmis.
2.
Šparagai nuplaunami ir pašalinama sumedėjusi dalis ties šaknimi, supjaustoma lazdelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.
3.
Paruošiamas mišinys iš vandens, cukraus, acto ir vieno pakelio Dr. Oetker saldžiarūgščio prieskonių mišinio „Pikant fix“. Mišinys kaitinamas kol užvirs. Verdama
apie 3-5 minutes, nuolat maišant. Gautas mišinys dar karštas supilamas į stiklainius.
4.
Stiklainiai uždaromi dangteliu ir pastatomi šaltai. Pageidautina suvartoti per 30 dienų nuo stiklainio atidarymo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tai šiuolaikinis daržovių konservavimas. Su Dr. Oetker prieskonių mišiniais konservavimui „Pikant Fix“ visada galite pasiekti geriausią rezultatą, dėdami juos tiesiog ( ...daugiau ) Dr. Oetker
Gaminimo eiga:
  1. Grybai apiplikomi ir 3 minutes palaikomi vandenyje su trupučiu druskos. Po to, didesnieji perpjaunami per pusę. Paprikos nuplaunamos, išvalomos ir supjaustomos juostelėmis.

  2. Šparagai nuplaunami ir pašalinama sumedėjusi dalis ties šaknimi, supjaustoma lazdelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.

  3. Paruošiamas mišinys iš vandens, cukraus, acto ir vieno pakelio Dr. Oetker saldžiarūgščio prieskonių mišinio „Pikant fix“. Mišinys kaitinamas kol užvirs. Verdama
    apie 3-5 minutes, nuolat maišant. Gautas mišinys dar karštas supilamas į stiklainius.

  4. Stiklainiai uždaromi dangteliu ir pastatomi šaltai. Pageidautina suvartoti per 30 dienų nuo stiklainio atidarymo.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų