Triušiena sumalama kartu su lašiniukais ir piene išmirkytu batonu. Vietoj lašiniukų galima dėti gerai išsuktą sviestą. Į sumaltą mėsą sudedami visi prieskoniai, kiaušinis, pasūdoma ir labai gerai sumaišoma. Iš masės daromi nedideli kukuliai, į juos įdedama po išbrinkintą džiovintą (be kauliuko) slyvą, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose (beveik verdama). Parusvėję kukuliai išgriebiami iš riebalų, sudedami į kitą indą ir kiek palaikomi šiltoje orkaitėje.
Tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti tirpintu sviestu. Aplink apdėliojama keptomis bulvėmis, puošiama prieskoniniais žalumynais.

Triušienos kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena |
30 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
60 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Aurimo šašlykas
-
Iškylos dešrelės
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Šašlykai alaus marinate
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Ežero šašlykas
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Virta šerniena
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Virdžinijos kumpis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Naminis šnicelis
-
Naminės dešrelės
Triušienos kukuliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
30 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
60 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas, riekės,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Slyvos, džiovintos
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sumalama kartu su lašiniukais ir piene išmirkytu batonu. Vietoj lašiniukų galima dėti gerai išsuktą sviestą. Į sumaltą mėsą sudedami visi prieskoniai, kiaušinis, pasūdoma ir labai gerai sumaišoma. Iš masės daromi nedideli kukuliai, į juos įdedama po išbrinkintą džiovintą (be kauliuko) slyvą, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose (beveik verdama). Parusvėję kukuliai išgriebiami iš riebalų, sudedami į kitą indą ir kiek palaikomi šiltoje orkaitėje.
Tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti tirpintu sviestu. Aplink apdėliojama keptomis bulvėmis, puošiama prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...