Ėrienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | ėriena | |
| 4 vienetai | svogūnai (raudoni) | |
| 0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus | |
| Padažui: | ||
| 2 vienetai | paprika (raudonos) | |
| Marinatui: | ||
| 6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) | |
| 1 valgomasis šaukštas | paprikos milteliai | |
| 2 vienetai | gvazdikėliai | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (sėklos) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | juodieji pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Įdaryti makaronai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kapota keri mėsa
-
Kiaulienos guliašas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kepsnys su makaronais
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Troškinta veršiena
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Naminiai mėsainiai
-
Suktinukai
-
Jautienos kepsnys
-
Garfildo lazanija
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kotletukai su sūriu
Ėrienos šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ėriena,
500 gramų -
Svogūnai, raudoni,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Paprikos milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kalendra, sėklos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
