
Ėrienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | ėriena | |
4 vienetai | svogūnai (raudoni) | |
0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
2 vienetai | paprika (raudonos) | |
Marinatui: | ||
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) | |
1 valgomasis šaukštas | paprikos milteliai | |
2 vienetai | gvazdikėliai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (sėklos) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis tešloje
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Paprastasis guliašas
-
Kiaulienos kotletai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta kiauliena
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Jautienos kotletukai
-
Kotletai "Du viename"
-
Jautiena kiniškai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Ūkininko suktinukas
-
Kiaulienos šašlykai greitai
Ėrienos šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ėriena,
500 gramų -
Svogūnai, raudoni,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Paprikos milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kalendra, sėklos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...