Ėrienos šašlykas
AUTORIUS:
Mėja
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų ėriena
4 vienetai svogūnai (raudoni)
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
Padažui:
2 vienetai paprika (raudonos)
Marinatui:
6 vienetai rozmarinas (šakelės, šviežios)
1 valgomasis šaukštas paprikos milteliai
2 vienetai gvazdikėliai
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai
2 arbatiniai šaukšteliai kalendra (sėklos)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ėrienos šašlykas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Padažui: Marinatui:
Gaminimo eiga:

Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.

Receptą atsiuntė Mėja
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų