
Kiaulienos šašlykai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | himalajų druskos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais kiaulienos sprandinę.
2.
Beriame druską, prieskonius ir dedame majonezą.
3.
Viską sumaišius paliekame šašlykus pailsėti kelioms valandoms, o geriausiai - parai.
4.
Vėliau kepame ir skanaujame su šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kiaulienos kepsniai
-
Paprasti balandėliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kebabas ant iešmo
-
Turkiškas kebabas
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Triušienos vyniotinis
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kepsnys Verseka
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Himalajų druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais kiaulienos sprandinę.
Beriame druską, prieskonius ir dedame majonezą.
Viską sumaišius paliekame šašlykus pailsėti kelioms valandoms, o geriausiai - parai.
Vėliau kepame ir skanaujame su šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...