1 vienetas | kiaušiniai (patepimui) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | sviestas (Tešlai) |
500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai (patepimui) |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kiauliena (Įdarui) |
250 gramų | jautiena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Plovas
- Tikro dzūko pietūs
- Guliašiukas
- Šašlykai su majonezu
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Škotiški kiaušiniai
- Sūrio kamuoliukai
- Įdarytas netikras zuikis
- Malta mėsa tešloje
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Kiauliena pagal Aistę
- Pietų kotletukai
- Mėsa su apelsinais
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Ėrienos šašlykas
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Naminiai hamburgeriai
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
Sauliaus kibinai
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, patepimui,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Sviestas, Tešlai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai, patepimui,
2 vienetai -
Grietinė,
200 gramų - Druska
-
Kiauliena, Įdarui,
250 gramų -
Jautiena,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dubenyje sviestą sutarkuoti, pilti persijotus miltus, grietinę dėti, įmušti kiaušinius ir įberti šiek tiek druskos. Viską išminkyti ir palikti šaldytuve apie 2 valandas. Įdarui susmulkiname svogūną, dedame į mėsą, paskaniname prieskoniais ir viską gerai išmaišome. Atšaldytą tešlą iškočioti 4-5 mm storio, stikline ar kita forma (aš naudoju desertinę lėkštelę) išspausti tešloje apskritimus. Į vidurį dėti po šaukštą mėsos įdaro ir užspausti (užlankstyti) kraštus. Skardą patepti aliejumi arba sviestu, sudėti kibinus, aptepti kiaušinio plakiniu ir viršuje su šakute padaryti skylutes. Kepti apie 40 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
Vile
2016-07-27 02:32
Gal ir grazus, bet perkepti. Per ilgai kepant, tesla tampa sausa:( Patikrinta!
-
sauliaus kibinai...
2015-11-11 19:29
gal greičiau pyragėliai.Gal Sauliau kada nors paragauk tikru kibinų.
-
Egle
2014-04-03 12:58
nieko naujo recepte,pilnas internetas šito varianto.O čia dar neapsisprendęs ar vienas ar du kiaušiniai patepimui.