800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Steikas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Šašlykai gurmanams
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Karbonadai iš faršo
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Italijos kukuliai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Steikai
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kiaulienos kotletai
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Kotletai lenkiškai
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Kukuliai
- Keptas kumpis
Stirnienos vyniotiniai
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Komentarai (6)
-
saunuole
2010-06-17 22:00
:super: