800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Ežero šašlykas
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Kukuliai su padažu
- Čanachai su čiobreliais
- Paprasti balandėliai
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sauliaus kibinai
- Nugarinė ant grotelių
- Aštrus guliašas
- Uzbekiškas šašlykas
- Kiaulienos troškinys
- Sprandinės kepsnys
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kalakutienos maltiniai
- Orkaitėje keptas paršelis
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Kepta marinuota veršiena
- Skanus šašlykiukas
Stirnienos vyniotiniai
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Komentarai (6)
-
saunuole
2010-06-17 22:00
:super: