
Stirnienos vyniotiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Avienos šonkauliukai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Virta šerniena
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Vasaros šašlykas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Egzotiškas karbonadas
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Pietų kotletukai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Mėsos - daržovių troškinys
Stirnienos vyniotiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
saunuole
2010-06-17 22:00
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...