Stirnienos vyniotiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | stirniena (be kaulų) |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
| 2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | kadagio uogos |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kiaulienos guliašas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kukuliai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Medžiotojų kepsniai
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Veršienos maltiniai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Stirnienos vyniotiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
saunuole
2010-06-17 22:00
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
