Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 3 vienetai | batonas (riekės (išmirkytas piene)) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 700 gramų | kiauliena ((geriausia kumpis)) |
| 400 gramų | jautiena (malta) |
| šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
2.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.
3.
Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Prancūziškas triušis
-
Šašlykai alaus marinate
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Stirnos nugarinė
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Čenachai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Triušienos pjausniai
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kepsnys su persikų padažu
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Batonas, riekės (išmirkytas piene),
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiauliena, (geriausia kumpis),
700 gramų -
Jautiena, malta,
400 gramų - Prieskoniai, kepsnių
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.
Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
