Jautiena su garstyčių padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 4 vienetai | jautiena ((gabalėliai)) | |
| 200 gramų | salotos | |
| 200 gramų | pomidorai ((vyšniniai)) | |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas | |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (grūdeliais) | |
| šiek tiek | pipirai | |
| 2 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis (tarkuotas)) | |
| Padažui: | ||
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 2 skiltelės | česnakas | |
| 250 mililitrų | grietinė | |
| 4 valgomieji šaukštai | garstyčios | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | vynas (baltas) | |
| 50 mililitrų | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
2.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
3.
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Zrazai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kaukazo šašlykai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Garfildo lazanija
-
Keptos kepenėlės
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs mamos kotletukai
Jautiena su garstyčių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jautiena, (gabalėliai),
4 vienetai -
Salotos,
200 gramų -
Pomidorai, (vyšniniai),
200 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, grūdeliais,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
-
Sūris, fermentinis (tarkuotas),
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
250 mililitrų -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Vynas, baltas
-
Pipirai,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
