
Jautiena su garstyčių padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai | jautiena ((gabalėliai)) | |
200 gramų | salotos | |
200 gramų | pomidorai ((vyšniniai)) | |
2 valgomieji šaukštai | sviestas | |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (grūdeliais) | |
šiek tiek | pipirai | |
2 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis (tarkuotas)) | |
Padažui: | ||
1 vienetas | svogūnai | |
2 skiltelės | česnakas | |
250 mililitrų | grietinė | |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | vynas (baltas) | |
50 mililitrų | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
2.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
3.
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Veršienos šniceliai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kibinai "Su meile"
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Malta mėsa tešloje
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryta paprika
-
Zrazai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
Jautiena su garstyčių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jautiena, (gabalėliai),
4 vienetai -
Salotos,
200 gramų -
Pomidorai, (vyšniniai),
200 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, grūdeliais,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
-
Sūris, fermentinis (tarkuotas),
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
250 mililitrų -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Vynas, baltas
-
Pipirai,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...