Pikantiškas jautienos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena |
| 1 stiklinė | acto |
| 1 stiklinė | raudonas vynas |
| 3 vienetai | kadagio uogos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | šalavijas (lapeliai) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Po to apkepama įkaitintame aliejuje. Mėsa perdedama į keptuvą, įdedama taukų ir uždengus kepama, palaistant likusiu marinatu. Iškepusi mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Patiekiama su marinuotomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kotletai su įdaru
-
Egzotiškas karbonadas
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepta kiauliena
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Netikras zuikis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Avienos šonkauliukai
-
Jautienos kotletukai
-
Stirnos nugarinė
-
Holishki (balandėliai)
-
Veršienos kepsnys
-
Stirnienos vyniotiniai
Pikantiškas jautienos kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
1 kilogramas -
Actas,
1 stiklinė -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Šalavijas, lapeliai
-
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Po to apkepama įkaitintame aliejuje. Mėsa perdedama į keptuvą, įdedama taukų ir uždengus kepama, palaistant likusiu marinatu. Iškepusi mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Patiekiama su marinuotomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Viskas
2017-03-26 17:10
Siame portale gadinama kiauliu taukais. Net jautiena.
-
(anonimas)
2009-03-15 16:09
%-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
