Pikantiškas jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas jautiena
1 stiklinė acto
1 stiklinė raudonas vynas
3 vienetai kadagio uogos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek šalavijas (lapeliai)
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Po to apkepama įkaitintame aliejuje. Mėsa perdedama į keptuvą, įdedama taukų ir uždengus kepama, palaistant likusiu marinatu. Iškepusi mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Patiekiama su marinuotomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiškas jautienos kepsnys

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Po to apkepama įkaitintame aliejuje. Mėsa perdedama į keptuvą, įdedama taukų ir uždengus kepama, palaistant likusiu marinatu. Iškepusi mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Patiekiama su marinuotomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Viskas 2017-03-26 17:10

    Siame portale gadinama kiauliu taukais. Net jautiena.


  • (anonimas) 2009-03-15 16:09

    %-) %-) %-)


Daugiau receptų