500 gramų | kopūstai |
3 vienetai | obuoliai (rūgštoki) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 kilogramo | kiaulienos šoninė (su šonkauliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti makaronai
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Šašlykas majonezo marinate
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Ekspress šašlykai
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Keptos bulvės su mėsa
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Faršu įdarytos paprikos
- Apkepas „Greitukas“
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Basturma
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Italijos kukuliai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
Įdaryta kepta kiauliena
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Obuoliai, rūgštoki,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, su šonkauliais,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Komentarai (1)
-
vida
2011-01-11 10:07
viskas aprasyta kaip ir aiskiai,bet temperatura nezinoma