Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.

Įdaryta kepta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
3 vienetai | obuoliai (rūgštoki) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 kilogramo | kiaulienos šoninė (su šonkauliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos troškinys
-
Čenachai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Suktinukai patale
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kotletukai su morkomis
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Cukinijų laiveliai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Mėsos apkepas
-
Sprandinės kepsnys
Įdaryta kepta kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Obuoliai, rūgštoki,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, su šonkauliais,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
-
vida
2011-01-11 10:07
viskas aprasyta kaip ir aiskiai,bet temperatura nezinoma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...