500 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos guliašas
- Ežero šašlykas
- Blynai su kepenų įdaru
- Veršienos maltiniai
- Sūrio kamuoliukai
- Karališkieji kotletai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Avienos muštiniai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Kepsniai su sūriu
- Naminiai kotletukai
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kepti inkstai
- Kalakutienos maltiniai
- Musak
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Kepta kiškiena marinate
- Basturma
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
Paprastasis guliašas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.