Paprastasis guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 1 vienetas | paprika (geltona) |
| 200 gramų | grybai |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
2.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
3.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Mėsos paplotėlis
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Įdaryti makaronai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Triušienos kukuliai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Karbonadai iš faršo
-
Šašlykai gurmanams
-
Sotieji zrazai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Troškinta veršiena
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Šašlykas majoneze
-
Bulvių patiekalas
Paprastasis guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
