
Apkepta virta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaulienos karka |
1 arbatinis šaukštelis | lauro lapų |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 vienetas | česnakas |
2 žiupsneliai | rozmarinas |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Tikro dzūko pietūs
-
Netikras zuikis tešloje
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Malta mėsa tešloje
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Keptas kiškis
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kepsnys Du milžinai
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Apkepta virta karka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 vienetas -
Rozmarinas,
2 žiupsneliai -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...