
Apkepta virta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaulienos karka |
1 arbatinis šaukštelis | lauro lapų |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 vienetas | česnakas |
2 žiupsneliai | rozmarinas |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kaukazo šašlykai
-
Karbonadai iš faršo
-
Mėsos paplotėlis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Sauliaus kibinai
-
Purienos
-
Medžiotojų kepsniai
Apkepta virta karka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 vienetas -
Rozmarinas,
2 žiupsneliai -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...