Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti, padažui)
šiek tiek imbieras (padažui)
300 mililitrų pienas (padažui)
šiek tiek sviestas (padažui)
1 arbatinis šaukštelis sojos padažas (padažui)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai (padažui)
2 valgomieji šaukštai svogūnai (laiškai, padažui)
šiek tiek druska (padažui)
500 gramų kiaulienos faršas (jautienos ar paukštienos)
1 vienetas kiaušiniai
3 riekės duona (balta)
šiek tiek prieskoniai
300 gramų pievagrybiai (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.

Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus:)

Populiariausi receptai šią savaitę

Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.

Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus:)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų