Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)

Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
šiek tiek | imbieras (padažui) |
300 mililitrų | pienas (padažui) |
šiek tiek | sviestas (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
500 gramų | kiaulienos faršas (jautienos ar paukštienos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | pievagrybiai (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Guliašiukas
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kibinai "Su meile"
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kepta jautiena
-
Keptas kumpis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Virta šerniena
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Tortilijos
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Imbieras, padažui
-
Pienas, padažui,
300 mililitrų - Sviestas, padažui
-
Sojos padažas, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai, padažui,
2 valgomieji šaukštai - Druska, padažui
-
Kiaulienos faršas, jautienos ar paukštienos,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Duona, balta,
3 riekės - Prieskoniai
-
Pievagrybiai, padažui,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...