Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
| šiek tiek | rūgpienis |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Armėniški arba mini mantai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Mineralinis šašlykas
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Guliašas su kiauliena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kotletai lenkiškai
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Sotieji zrazai
-
Zrazai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Naminis šnicelis
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
