Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
| šiek tiek | rūgpienis |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Basturma
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Šveicariška veršiena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiaulienos karis
-
Kotletukai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Armėniški arba mini mantai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Maltinukai su sūriu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
