
Varškės tortas su citrinų sultimis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 pakeliai | sausainiai (arbatiniai) |
3 valgomieji šaukštai | medus |
3 vienetai | citrinos (didelės) |
800 gramų | varškė (riebi) |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) |
6 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
1 stiklinė | uogos (mėlynės ar kt.) |
100 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanduo (virintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Sulaužytus sausainius ištrinkite su medumi ir 2 šaukšteliais virinto vandens. Gautą masę sudėkite i torto formą. Nuplikytą 1 citriną nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais, juos perpjaukite dar per pusę ir išdėliokite ant torto formos kraštų. Želatiną užpilkite trupučiu virinto vandens ir palaikykite, kol išbrinks. Tada kaitinkite ant mažos ugnies ir atšaldykite. Varškę ištrinkite su pienu, cukrumi ir išspaustomis 2 citrinų sultimis. Įmaišykite atšaldytą želatiną. Pridėkite iki tirštų putų išplaktą grietinę. Masę krėskite i formą ant sausainių. Dėkite tortą į šaldytuvą. Puoškite mėlynėmis ir likusiais citrinos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kosmopolitano kokteilio gaminimas
-
Kokteilis "Kruvinoji Meri"
-
Kokteilis „Mėtinė degtinė“
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kiaušinių gėrimas
-
Kokteilis „Kruvinoji Meri“
-
Spanguolių kokteilis
-
Degtinė su "Sprite"
-
Gėrimas sušalus
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Degtinė su pipirais
-
Martinio ir degtinės kokteilis
-
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Medžiotojų gėrimas
-
Kruvinosios Meri kokteilio gaminimas
-
Vasariškas alaus kokteilis
-
Kokteilis „Atsuktuvas“
-
Žvejybos ant ledo gėrimas
-
Degtinės kokteilis
Varškės tortas su citrinų sultimis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai, arbatiniai,
2 pakeliai -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, didelės,
3 vienetai -
Varškė, riebi,
800 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
300 mililitrų -
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Uogos, mėlynės ar kt.,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Vanduo, virintas,
2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo eiga:
Sulaužytus sausainius ištrinkite su medumi ir 2 šaukšteliais virinto vandens. Gautą masę sudėkite i torto formą. Nuplikytą 1 citriną nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais, juos perpjaukite dar per pusę ir išdėliokite ant torto formos kraštų. Želatiną užpilkite trupučiu virinto vandens ir palaikykite, kol išbrinks. Tada kaitinkite ant mažos ugnies ir atšaldykite. Varškę ištrinkite su pienu, cukrumi ir išspaustomis 2 citrinų sultimis. Įmaišykite atšaldytą želatiną. Pridėkite iki tirštų putų išplaktą grietinę. Masę krėskite i formą ant sausainių. Dėkite tortą į šaldytuvą. Puoškite mėlynėmis ir likusiais citrinos griežinėliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai