Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Jeigu tu esi didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tuomet būtinai šis sūrio pyrago receptas yra būtent Tau. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl puikiai tiks Jeigu tu esi didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tuomet būtinai šis sūrio pyrago receptas yra būtent Tau. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl puikiai tiks kiekvienam šeimos nariui. Pyragas tiesiog tirpsta burnoje. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
250 gramų sausainiai
100 gramų sviestas (lydyto)
100 gramų žemės riešutai (kepintų)
Įdarui:
500 gramų mascarpone sūris
1 stiklinė aviečių uogienės
150 gramų varškė
45 gramai želatina
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
2.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
3.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: Įdarui:
Autoriaus žodis: Jeigu tu esi didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tuomet būtinai šis sūrio pyrago receptas yra būtent Tau. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl puikiai tiks ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.

  2. VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.

  3. VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų