Pagrindui: | ||
250 gramų | sausainiai | |
100 gramų | sviestas (lydyto) | |
100 gramų | žemės riešutai (kepintų) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mascarpone sūris | |
1 stiklinė | aviečių uogienės | |
150 gramų | varškė | |
45 gramai | želatina | |
šiek tiek | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai kavos ledai
- Sveikas vaisių desertas
- Trešnės marškinėliuose
- Sezaminis gardėsis
- Gaivus varškės desertas
- Tortas "Greitukas"
- Naminis natūralus jogurtas
- Braškių desertas per minutę
- Aistės jogurto pyragas
- Vasariškas tortas
- Lukos želė tortas
- Braškumėlis
- Vaisių desertas su grietinėle
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Migdolų nuga
- Želiniai kiaušinukai
- Citrinų putėsiai
- Desertinė varškytė
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Greitas sausaininis pyragas
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas, lydyto,
100 gramų -
Žemės riešutai, kepintų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
aviečių uogienė,
1 stiklinė -
Varškė,
150 gramų -
Želatina,
45 gramai - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.