
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: | ||
250 gramų | sausainiai | |
100 gramų | sviestas (lydyto) | |
100 gramų | žemės riešutai (kepintų) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mascarpone sūris | |
1 stiklinė | aviečių uogienės | |
150 gramų | varškė | |
45 gramai | želatina | |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
2.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
3.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertas su persikais
-
Vyšnių želė
-
Uogų jogurtas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Grietinėlės ledai
-
Tortas "Mozaika"
-
Bananų skanėstas
-
Vaisinis kremas
-
Baltasis tinginys
-
Sūrio pyragas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Pusryčių desertas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Pyragėliai su kremu
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Pieniniai ledai
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas, lydyto,
100 gramų -
Žemės riešutai, kepintų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
aviečių uogienė,
1 stiklinė -
Varškė,
150 gramų -
Želatina,
45 gramai - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
MyCulinaryCorner
(
)
Gaminimo eiga:
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...