
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: | ||
250 gramų | sausainiai | |
100 gramų | sviestas (lydyto) | |
100 gramų | žemės riešutai (kepintų) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mascarpone sūris | |
1 stiklinė | aviečių uogienės | |
150 gramų | varškė | |
45 gramai | želatina | |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
2.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
3.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Braškių putėsiai
-
Braškių desertas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Desertinė varškė
-
Citrininis kukis
-
Vaisinis desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Sezaminis gardėsis
-
Karštos bulvių salotos
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Varškės tortas
-
Vasaros desertas
-
Kaimiški ledai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Spanguolių putėsiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Desertas su persikais
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas, lydyto,
100 gramų -
Žemės riešutai, kepintų,
100 gramų
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
aviečių uogienė,
1 stiklinė -
Varškė,
150 gramų -
Želatina,
45 gramai - Vanduo
MyCulinaryCorner
(
)
Gaminimo eiga:
PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...