| 1 arbatinis šaukštelis | soda (nubrauktas) | 
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai | 
| 200 gramų | margarinas | 
| 1 vienetas | grietinė (indelis) | 
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Tortas su varškės kremu
             - 
                
                                        
                                    
                Vasaros vyšnia
             - 
                
                                        
                                    
                Migdolinis vyšnių tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Smaližiukas
             - 
                
                                        
                                    
                Tortas "BRAŠKĖ"
             - 
                
                                        
                                    
                Mėgstamiausias pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Baltymų tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Tortas Voratinklis
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės tortas su citrinų sultimis
             - 
                
                                        
                                    
                Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
             - 
                
                                        
                                    
                Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
             - 
                
                                        
                                    
                Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
             - 
                
                                        
                                    
                Arbūzų tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Angliškas tortas
             - 
                
                                        
                                    
                “Oreo” sausainių tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Mandarininis-kokosinis tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Grietinėlės tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Šokoladinis varškės pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Obuolių tortas su plakta grietinėle
             
Tortas "Seklyčia"
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Soda, nubrauktas, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
3 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Margarinas, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Grietinė, indelis, 
1 vienetas  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Komentarai (10)
- 
        Milda
        2017-03-11 16:37
    
        Kokio dydzio grietines indelis? Kokio dydzio sokolado plytele?
 - 
        Laimis
        2016-11-09 12:24
    
        Nuo kada soda eina kaip kildinamoji medžiaga kapotos tešlos gaminyje? Šio torto recepto autorių sušaudyti reikėtų už tokį išsityčiojimą iš gaminio. Merginos, aš pats konditeris, bet šito irgi nesupratau niekaip. Kažkokia parodija, o ne gaminys gautis turėtų...
 - 
        vija
        2015-01-12 20:15
    
        aš tai viską supratau , visai lengva čia ;)
 - 
        gene
        2014-01-11 20:08
    
        kas kepa tortus ,supranta,bet tai nera tikrasisreceptas
 - 
        aida
        2013-06-07 16:09
    
        tokio recepto autoriu tiesiog reiktu istrint is google.Prastesnio recepto apibudinimo nesu skaiciusi.Kiek kepti,kaip kepti,kokiu kremu pertepti.....
 - 
        aiste
        2011-05-15 22:51
    
        nu tikrai nieko nepaaiskinta placiau :-p
 - 
        kristina
        2011-02-26 17:48
    
        jau paaiskinimas nieko nesupratau:(((, o kaip krema daryt?
 - 
        as
        2010-03-24 18:54
    
        kiek laiko lakstus kept..kokioj temperaturoj?
 
