
300 | aviečių |
1.5 stiklinės | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | varškė |
10 vienetų | mėta (lapeliai) |
200 gramų | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Su meile..."
-
Vyšnių tortas
-
Aguoninis tortas
-
Pascha
-
Lukos želė tortas
-
Tortas mažyliams
-
Švarcvoldo vyšnių tortas
-
Vaflinis pyragas
-
Šokoladinis kokosinis tortas
-
Tortas "Rafaelo"
-
Jogurtinis tortas
-
Tortas "Žvaigždė"
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Meile alsuojantis tortas
-
Braškių svajonė
-
Sausainių tortas
-
Tortukas "Gaiva"
Tortas su varškės kremu ir avietėmis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avietės,
300 -
Cukraus pudra,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, lapeliai,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Komentarai (3)
-
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint :D pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi :D ka cia busi,jau esi :D