300 | aviečių |
1.5 stiklinės | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | varškė |
10 vienetų | mėta (lapeliai) |
200 gramų | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Medaus tortukas
- Tortas “Snickers”
- Tortas su sviestiniu kremu
- Aušros želė tortas
- Želė tortas
- Vasariškas tortas
- Kalėdinis tortas
- Grietinėlės tortas
- Tortas Mylimiausiajam
- Tortas su mangais
- Varškės tortas
- Vaisių tortas
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Šokoladinis tortas
- Šokoladinis tortukas
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Braškių svajonė
- Kiaušinių baltymų tortas
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avietės,
300 -
Cukraus pudra,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, lapeliai,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Komentarai (3)
-
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint :D pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi :D ka cia busi,jau esi :D