4 vienetai | kiaušiniai |
160 gramų | cukraus pudra |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
240 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
800 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Naminis Raffaello tortas
- Vaikiškas meduoliukas
- Braškių svajonė
- Tortas su konservuotais persikais
- Tortas su braškėmis
- Želė tortas
- Sacher tortas Kalėdoms
- Nekeptas oreo tortas
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Gaivus tortukas
- Tortas Voratinklis
- Torteliai su uogomis
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Tortas "Žvaigždė"
- Tortas "Greitukas"
- Kavos tortas su migdolais
- Vaflinis pyragas
- Pyragas su varškės įdaru
- Sezamo gardumynas
Tortas "Su meile..."
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
160 gramų -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
800 mililitrų -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.Puošti kaip tik norite. Šiai progai aš puošiu taip:)