150 gramų | sausainiai | |
50 gramų | slyvos (džiovintos) | |
1 saujelė | riešutai | |
90 gramų | sviestas | |
200 gramų | varškė (trinta ) | |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
1 vienetas | citrinos | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
3 valgomieji šaukštai | želatina | |
2 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ | |
200 gramų | braškės | |
Papuošimui: | ||
150 gramų | vaisiai | |
150 gramų | uogos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su mangais
- Tortas "Žozefina"
- Kokosinė širdelė šokolade
- Tortas su karamele
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Tortas "Seklyčia"
- Riešutinis vaflių tortas
- Varškės tortas
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Braškinis tortas
- Tortas "Mozaika"
- Tortas su šokoladu
- Mandarinius
- Vasaros vyšnia
- Saldus pyragas
- Tortas su braškėmis
- Blynų tortas
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
Gaivus varškės tortelaitis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sausainiai,
150 gramų -
Slyvos, džiovintos,
50 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Sviestas,
90 gramų -
Varškė, trinta ,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
500 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Želės cukrus „Multi“,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vaisiai,
150 gramų -
Uogos,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
Pastatyti į šaldytuvą.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.