Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet privalote išmėginti šio pyrago receptą. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
300 gramų sausainiai
100 gramų sviestas
50 gramų žemės riešutai (smulkintų)
Kremui:
500 gramų mascarpone sūris (arba filadelfijos)
300 gramų šokoladinis riešutų kremas
200 mililitrų grietinėlės
1 stiklinė uogos (naudojau vyšnias)
50 gramų cukrus
40 mililitrų pienas
35 gramai želatina
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą masę paskirstykite formoje. Kad sausainių pagrindas sukietėtų, kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 5 minutes.
2.
Atskirame indelyje sumaišykite želatiną su vandeniu. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite sūrio kremą. Pridėkite 150 g šokoladinio kremo Nutella praskiesto 100 ml grietinėle ir viską gerai sumaišykite (žiūrėkite video recepte, kaip mes tai darome). ⅔ paruoštos želatinos sumaišykite su šiltu pienu ir įpilkite į sūrio masę. Paruoštą masę tolygiai paskirstydami tepkite ant sausainių pagrindo sluoksnio. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
3.
Atskirame dubenėlyje 150g šokoladinio kremo Nutella sumaišykite su 100 ml grietinėle. Gautą masę tolygiai paskirstykite po visą pyrago paviršių. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
4.
Į uogas įberkite cukrų, pavirkite maždaug 5 minutes (video recepte mes naudojame šaldytas vyšnias). Dar į karštas uogas įdėkite ⅓ paruoštos želatinos ir sumaišykite. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų. Nepamiškite pažiūrėti video receptą, kaip mes gaminame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Pagrindui: Kremui:
Autoriaus žodis: Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą masę paskirstykite formoje. Kad sausainių pagrindas sukietėtų, kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 5 minutes.

  2. Atskirame indelyje sumaišykite želatiną su vandeniu. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite sūrio kremą. Pridėkite 150 g šokoladinio kremo Nutella praskiesto 100 ml grietinėle ir viską gerai sumaišykite (žiūrėkite video recepte, kaip mes tai darome). ⅔ paruoštos želatinos sumaišykite su šiltu pienu ir įpilkite į sūrio masę. Paruoštą masę tolygiai paskirstydami tepkite ant sausainių pagrindo sluoksnio. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.

  3. Atskirame dubenėlyje 150g šokoladinio kremo Nutella sumaišykite su 100 ml grietinėle. Gautą masę tolygiai paskirstykite po visą pyrago paviršių. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.

  4. Į uogas įberkite cukrų, pavirkite maždaug 5 minutes (video recepte mes naudojame šaldytas vyšnias). Dar į karštas uogas įdėkite ⅓ paruoštos želatinos ir sumaišykite. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų. Nepamiškite pažiūrėti video receptą, kaip mes gaminame.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų